Acum citesti
SCOTT alături de ProCycling în 2016

Clubul Sportiv Pro Cycling a fost înființat în 2011 și este unul din cele mai cunoscute cluburi cu profil mountain bike din România. În toate cele 5 sezoane de când activează Pro Cycling a obținut prin sportivii săi titlul de campion național la cross country, singura disciplina a mountain biking-ului prezentă la Jocurile Olimpice.

În sezonul 2016 Pro Cycling va participa la competiții sub numele de SCOTT GEIGER Team, beneficiind de suportul uneia din cele mai mari mărci de biciclete din lume. SCOTT este un producător de biciclete recunoscut pentru calitatea produselor sale dar și pentru investițiile constante în ce privește cercetarea și dezvoltarea de produse noi. GEIGER, companie care a fost alături de noi încă de la început, rămâne sponsorul principal al echipei. Vor fi alături de noi și în sezonul 2016 FARESIN si OLANG, dar și o serie de sponsori tehnici fără ajutorul cărora nu ne-am putea desfășura activitatea într-un sport bazat destul de mult pe materialele de concurs: Shimano, Pro, Fox, Kenda, Lazer. Sportivii vor fi energizați de PowerBar și își vor putea monitoriza antrenametele și competițiile cu Polar iar de partea mecanică se va ocupa Action Sport, cel mai important magazin de profil din Sibiu.

Sportivii SCOTT GEIGER Team vor avea la dispoziție modelul Scale SL dar și două biciclete full suspension Spark Premium pentru sportivii care vor concura și anul viitor în competiții internaționale, Lucian Logigan și Tudor Oprea. Reamintim că cei doi sunt implicați într-o campanie ce vizează calificarea unui sportiv român la Jocurile Olimpice de la Rio. Bicicletele vor fi echipate cu componente Shimano.

SCOTT GEIGER Team TRANS HAJAR 2015
Tudor Oprea și Lucian Logigan în Trans Hajar (Oman)

Programul echipei va include în sezonul următor mai multe competiții din calendarul Uniunii Cicliste Internaționale atât în România cât și în afara țării. De asemenea echipa va fi prezentă în cele mai importante competiții de profil la nivel național având ca obiectiv clasarea cât mai bună în ierarhiile de selecție pentru lotul național în vederea participării la Campionatul Mondial.

SCOTT GEIGER Team 2015 C.N. MTB-XCO Cciclism.ro
Lucian Logigan la Campionatul Național 2015 (Păltiniș)

O altă noutate pentru 2016 este cooptarea juniorului Roberto Burța care a avut un parcurs bun în 2015 la categoria amatori și care în 2016 va beneficia de tot sprijinul pentru a face pasul spre competițiile oficiale și a obține rezultate cât mai bune.

Toate noutățile privind activitatea echipei pot fi urmărite pe website-ul official www.procycling.ro și pe pagina de facebook www.facebook.com/ProCyclingTeam.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen + 4 =