Acum citesti
Măcin Mountain Fun anunță deschiderea înscrierilor pentru ediția 2019

Asociaţia Bike Works anunţă deschiderea sesiunii de înscrieri pentru „Măcin Mountain Fun – Greci, 2019″

De la organizator:

Cel mai mare eveniment sportiv al anului din Munţii Măcinului are loc în perioada 7-9 iunie 2018. Pe lângă concursurile de MTB şi cross montan programate în zilele de 8 și 9 iunie, vor fi spectacole, un foc de tabără şi multe alte surprize. În plus, cursa copiilor, din 9 iunie, a devenit etapă din Cupa Națională XCO.

A cincea ediţie a concursului de MTB şi cross montan „Măcin Mountain Fun – Greci, 2019” va avea loc în perioada 7-9 iunie, în zona Pietrele Mariei, în apropierea localităţii Greci, din judeţul Tulcea. În cadrul evenimentului, sâmbătă,  8 iunie, va fi concursul de ciclism montan „Măcin XC” (ediţia a şaptea) şi cel de cross montan „Măcin Cross” (ediţia a cincea). Concursul de MTB „Măcin XC” va avea din punct de vedere al dificultăţii două trasee: unul pentru „Amatori” și altul pentru „Elite”. Având în vedere interesul crescut al concurenților de anul trecut pentru categoria e-bike, avem și acum cursa dedicată bicicletelor electrice (ediția a doua).  Măcin Cross, care va avea loc tot pe 8 iunie, este concursul destinat pasionaţilor de alergare montană. În plus, concursul pentru copii ”Junior Hercinic MTB” care va fi pe 9 iunie, organizat de partenerii de la Asociaţia Beetle Bike, a devenit etapă din Cupa Națională XCO.

„Macin Mountain Fun este deja un eveniment de tradiție care, an de an, adună numeroși concurenți la start și susținători pe măsură, lucru care ne bucură nespus. Iată că avem din nou categoria e-bike, după succcesul răsunător de anul trecut, fiind primii care ne-am asumat o astfel de cursă la nivel național, iar acum, mulțumită prietenilor noștri de la Beetle Bike, cursa copiilor este etapă în Cupa Națională XCO, sub egida FRC. Unde mai punem că le garantăm tuturor celor dornici să petreacă un weekend în natură distracție maximă, spune Ciprian Jiga, reprezentantul Asociaţiei Bike Works.

Cei interesaţi să participe la eveniment pot găsi toate detaliile necesare pe site-ul Asociaţiei Bike Works, înscrierile derulându-se prin intermediul RaceHub.ro, platforma online pentru administrarea competițiilor sportive. Înscrierile online se vor închide pe 31 mai 2019.

Pe lângă concursurile de MTB şi cross montan, vor fi spectacole, un foc de tabără şi multe alte surprize. La finalul evenimentului câştigatorii, mici sau mari, vor merge acasă cu numeroase premii.

Informații privind Macin Mountain Fun gasiți pe siteul oficial și pe Facebook.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 1 =