Acum citesti
Concursurile Riders Club 2020 au fost anunţate!

Nouă experiențe MTB vă așteaptă în 2020! Calendarul Riders Club provizoriu este acum disponibil, noi evenimente urmând să fie anunțate pe masură ce se confirmă.

De la organizator:

Ziua B, 12 aprilie, Jud. Ilfov – Bucuria reîntâlnirii! Redescoperim bucuria pedalării în natură și verdele crud al primăverii, într-o locație și pe trasee noi, accesibile oricarui ciclist. Ne reîntâlnim cu prieteni vechi și dăm împreună startul unui sezon de experiențe MTB fără egal.

Livada cu Cireși, 31 mai, Jud. Prahova – Escapadă pe dealurile prahovene. Provocator și revigorant, cu poteci numai bune de gonit în viteză și coborâri euforice, concursul de la Păulești deschide sezonul turelor de deal și oferă senzații grozave atât pentru rideri antrenați cât și pentru întreaga familie.

Topoloveni Summer Tour, 28 iunie, Jud. Argeș –  MTB cu gust de prune și alte bunătăți. Cărări line, explorate de numai câteva perechi de roți, păduri dese și poteci late străbat dealurile Argeșului și oferă o experiență de neuitat. La Topoloveni se vor scrie noi amintiri pe două roți.

MTB Academy Cup, 11 iulie, Jud. Argeș – MTB în forță. Concurs organizat la Câmpulung Muscel, parte din calendarul internațional UCI, de tip XCO C1, la care vor lua startul cei mai buni cicliști din țară și de peste hotare.

Lupii Dacilor, 12 iulie, Jud. Argeș – Provocarea munților pentru „lupii” Riders Club. În mijlocul verii, toate drumurile duc la Câmpulung Muscel pentru o cursă de munte autentică dedicată amatorilor, a cărei trasee vă vor tăia respirația, atât la propriu cât și la figurat.

La Broaște, 2 august, Jud. Ilfov – Sărbătoare la „biciclit”. La Căldărușani redescoperim motivele care ne-au urcat pentru prima dată în șaua bicicletei pentru o cursă MTB. Vă invităm în mijlocul unei explozii de verdeață a naturii să croim povești noi și să ne bucurăm de o zi memorabilă alături de familie, prieteni și rideri pasionați.

Carpathian MTB Epic, 3-6 septembrie, Munții Carpați – MTB la superlativ! Ne revedem în țara lui Dracula cu trasee și locații complet noi, o nouă experiență de festival și mai multe opțiuni de concurs dedicate riderilor amatori (incl. Kids Races). Spunem împreună povestea Carpaților pentru întreaga lume. Carpathian MTB Epic definește mountain biking-ul la superlativ în România!

Haiduci și Domnițe, 3 octombrie, Jud. Prahova – Farmecul pedalatului prin vie, în armonia unui conac de poveste. Transformăm pasiunea pentru MTB într-o experiență de poveste cufundată în lumea farmecului boieresc de altădată. Ne revedem la Casa Timiș și străbatem domeniul viticol Timiș, avansăm în zonele de padure adiacente pentru a reveni apoi în zona de start cu activități diverse și bunătăți de toate felurile.

Maratonul Dunării, 31 octombrie, Jud. Giurgiu – Poveștile Riders Club la final de sezon. După un sezon lung și plin de aventuri de neuitat, ne revedem pe câmpiile jud. Giurgiu și ne bucurăm de toate frumusețile malului de nord al bătrânului fluviu. Depănăm povești de la competițiile de peste an și ne bucurăm de ultima întâlnire a comunității Riders Club în 2020.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

10 + nineteen =