Acum citesti
Comunicat de presa : Veloteca

veloteca1_31378
In decembrie, puteti face orice combinatie posibila intre o bicicleta pliabila Dahon si un rucsac sau o geanta-mesager Crumpler, iar noi va vom impacheta totul la un pret mai mic cu 10%.
Livrarea gratuita o dam noi, cadou, cumparatorului prin magazinul online.


Este cu adevarat un cadou special, pentru cei care merita cu adevarat. Noi speram sa profite de aceasta unica ocazie toti aceia care au stat pe ganduri pana acum. O bicicleta speciala are nevoie de un „harnasament” care sa ii faca cinste, sa ii dea valoare, sa o innobileze. Un design velo urban si modern pretinde si o linie unica, un material fin, dar rezistent, atunci cand vine vorba despre un bagaj pretios sau valoros.

Propunerile noastre:
-o geanta mesager Crumpler se va asorta de minune cu oricare dintre modelele Dahon: Briza, Curve, Glide, Vitesse D7, Mu.
-un rucsac Crumpler se potriveste perfect cu orice model sportiv Dahon: Matrix MK I si MK II, sau JetStream P8.

Dahon este o marca americana de biciclete pliabile, care se diferentiaza de alte pliabile prin gama foarte larga de modele de toate tipurile: de sosea, de munte, de dama, de copii etc.
Crumpler este o marca australiana lansata de fosti curieri pe biciclete, care si-au propus sa revolutioneze transportul personal de bagaje, acte, echipamente IT sau foto.
Va recomandam sa treceti de urgenta pe la magazin, pentru un ride test potrivit.
Disponibil doar in decembrie, in limita stocului disponibil (destul de redus), la magazinul de bicicleteVeloteca.
Este de preferat sa sunati inainte pentru a vi se confirma disponibilitatea. Preturile sunt afisate pe paginile magazinului online.
Noutatile, impresiile si vestile bune le afisam pe blog.

Un magazin unde puteti gasi biciclete de toate felurile, pentru adulti sau copii, accesorii, echipamente de oras, de sosea si de munte, rastele de biciclete, literatura de specialitate, harti sau ghiduri.
La magazinul VELOTECA, unde este amenajat acum si un showroom, sunt prezente marci celebre atat din lumea accesoriilor de lux pentru biciclete, dar si din lumea celebrelor biciclete de oras clasice: Brooks, Brompton, Pashley, Electra, Dahon, Biologic, Crumpler, pe care le puteti cumpara DOAR DE AICI!

Luni – Vineri: 09.00 – 19.00
Sambata: 10.00 – 14.00

Multumim anticipat pentru vizita la magazin!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty − ten =