Acum citesti
Comunicat de presa : Veloteca

veloteca1_313781Veloteca va invita la prima intalnire a Fun Club-ului Brompton!


Duminica / 1 Noiembrie / 12.00 / Clubul Taranului Roman.


Vom incerca sa va bine dispunem facand cinste cu un “grog”, mixand cateva piese ale lui Rod Stewart, organizand un concurs de pliere a bicicletei. Impreuna, vom pedala in imprejurimile Muzeului Taranului Roman, al Parcului Herastrau si al Muzeului Satului. Vom schimba opinii, ne vom lauda cu bicicletele noastre de colectie, asortate sau personalizate.


Vom pregati ride-teste, vom anunta ofertele Lunii Cadourilor.
Va provocam la un concurs de “pliere – viteza” a bicicletelor, la care avem pregatite deja premiile:
Premiul 1: o geanta “Brompton C-bag” tip “office”
Premiul 2: o husa de bicicleta “Brompton”
Premiul 3: un ciclo-computer wireless


Dress Code:
Sunt binevenite stofele si pielaria, costumele si palariile.
Blugii nu sunt recomandati


Acest eveniment se vrea o manifestare a unui grup de elita, a unui club cu circuit inchis celor care nu apreciaza calitatea britanica, dar deschis celor care doresc sa devina proprietari de Brompton!


Vrem sa respectam tot ce este bun in aceasta traditie britanica, sa omagiem designul functional si artistic, sa ne bucuram de muzica buna, Suntem constienti ca, asa biciclisti cum suntem, ne ghidam dupa un set de principii si de valori foarte selecte, pe care le recomandam si altor amatori de rafinament. Vrem sa demonstram ca bunul gust nu se mai masoara doar in feluri de mancare, soiuri de vinuri, modele de ceasuri sau marci de automobile, ci poate fi evaluat si in stil velo.



Brompton este o bicicleta care se conduce superb, este sigura, agila si rapida, si cu toate acestea poate fi pliata rapid intr-un pachet foarte compact si portabil (58x58x28cm).



Precis construita in Marea Britanie, bicicleta Brompton are un cadru din otel cu elemente optionale din Titan, pentru a-i conferi robustete si rigiditate. Este gandita pentru a fi practica si usoara; greutatea actuala depinde de model si configuratie, dar variaza intre 9 si 12 kg. Spre deosebire de multi producatori, noi introducem si greutatea aparatorilor, pedalelor, etc. in calculele noastre
daca sunt pe bicicleta, noi le cantarim.


Combinatia dintre cadrul rigid si alinierea precisa conduce la transmiterea eficienta a energiei tale si la o conducere de prima clasa; multi folosesc bicicletele noastre pentru deplasari lungi si tururi, preferand bicicleta Bormpton in locul uneia conventionale.



Bicicleta Brompton este realmente un mod personal de transport pe care o poti lua cu tine chiar daca nu o conduci.


In trenuri si autobuze, intra usor in spatiile pentru bagaje (este primita in aproape toate mijloacele publice de transport), in avion, in portbagajul masinii tale, pe yaht, bicicletele Brompton sunt luate in excursii la fel de des pe cat isi iau acestea proprietarii in calatorii.


Si la sfarsitul navetei, deplasarii sau excursiei tale, bicicleta Brompton va fi in continuare cu tine – mijlocul tau personal de transport.


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen − 12 =