Acum citesti
Aproximativ 700 de bicicliști, prezenți la Galațiul Pedalează

Aproximativ 700 de bicicliști au răspuns pozitiv invitației lansate de către Asociația Bike Works și au pedalat duminică, 12 mai 2019, pe principalele artere de circulație din municipiul Galați.

De la organizator:

”Suntem într-adevăr mulți bicicliști în Galați, iar acest lucru s-a văzut. An de an crește numărul celor care îndrăgesc mersul pe bicicletă și a fost o bucurie să fim împreună noi, bicicliștii, să pedalăm cu voie bună și să socializăm. A fost o acțiune de succes, pe care promitem să o repetăm. Le mulțumim tuturor participanților, celor implicați în buna organizare și desfășurare a evenimentului, precum și autorităților. Cu Bike Works, tot Galațiul Pedalează!”, spune Ciprian Jiga, reprezentant Bike Works și cordonatorul acțiunii Galatiul Pedalează.

Traseul parcurs de coloana de bicicliști a fost următorul: esplanada Sălii Sporturilor – str. Brăilei – str. Cloșca – Faleza Superioară – str. Prelungirea Traian – Str. Brăilei – Str. Domnească – Gradina Publică.

Prin intermediul evenimentului ”Galațiul Pedalează”, aflat la a treia ediție, Asociația Bike Works și-a propus promovarea mersului pe bicicletă, un mijloc de transport prietenos cu mediul și sănătos, precum și conștientizarea șoferilor privind creșterea numărului de bicicliști pe străzile din municipiul Galați și nevoia ca aceștia să fie respectați, atunci când sunt întâlniți în trafic.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty − nine =