Acum citesti
Ultimele zile de înscriere cu preț redus la Cozia MTB

Aceasta este ultima săptămână în care vă mai puteți înscrie cu preț redus la Maratonul Cozia MTB, unul dintre cele mai apreciate dar și cele mai grele trasee de acest gen din țară. Până duminică, taxa este de 80 lei urmând ca de la 01.04 taxa să devină 100 lei, respectiv 130 lei pentru înscrierile la fața locului.

Concursul va avea loc în data de 18.05.2019, cu startul și sosirea în stațiuna Căciulata din Vâlcea. Organizatorii au pregătit două trasee, de 51 și 32 km, dar nu vă lăsați păcăliți de lungimea aparent scurtă pentru că ambele trasee sunt de MTB veritabil, cu poteci tehnice atât la urcare cât și la coborâre, ceea ce va face ca media de viteză să fie mai mică decât cea cu care unii sunt probabil obișnuiți.

Pentru 2019 organizatorii ne-au comunicat că pregătesc pe porțiunea finală o variantă opțională de coborâre, mai lungă cu circa 300 m dar ceva mai puțin tehnică. Până în acest moment decizia este ca traseul ales să fie opțiunea fiecărui concurent, cei 300 m suplimentari compensând dificultățile tehnice.

În data de 19.05 iubitorii de alergare pot participa și la competiția Cozia RUN, în aceiași localitate, pe un traseu de trail cu lungime de 21 km, iar pentru cei mici se pregătește unul dintre cele mai atractive și apreciate concursuri de ciclism pentru copii, Cozia JUNIOR.

Mai multe informații găsiți pe pagina competiției. 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 1 =