Acum citesti
Turul Franței 2013: Australienii lovesc din nou

Cea de-a 4-a etapă a Turului Franței a marcat și primul contratimp al acestei ediții, o cursă contracronomteru pe echipe în lungime de 25 de kilometri. Având un profil plat, diferența de pe traseu s-a făcut mulțumită vântului, diferența dintre ocupantele podiumului fiind de 3 secunde. Australienii de la Orica-GreenEdge au reușit și de această dată să mai scoată un iepure din joben după ce au bătut timpul belgienilor de la Omega Pharma-QuickStep cu 7 zecimi de secundă.

turul_frantei_2013

Team Sky a completat podiumul zilei, aflându-se la 3 secunde în urma câștigătorilor, iar prin prestația echipei sale, britanicul Chris Froome a reușit să pună 7 secunde între el și rivalul său principal Alberto Contador (Saxo-Tinkoff) și 23 față de Cadel Evans (BMC).

Prin victoria de astăzi, câștigătorul de ieri, Simon Gerrans, îmbracă tricoul galben și devine noul lider al clasamentului general individual, suflându-i astfel șansa lui Michal Kwiatkowski (Omega Pharma-QuickStep) de a deveni primul polonez care poartă acest tricou.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 2 =