Acum citesti
S-au deschis înscrierile la Cozia MTB 2019

Cozia MTB 2019, unul dintre cele mai intrigante, dificile și sălbatice maratoane de MTB din România, a lansat înscrierile pentru ediția 2019 a cărei existență, la un moment dat, era pusă serios sub semnul întrebării. Organizatorii inimoși de la Cozia Racing Team nu ne-au dezamăgit însă și au pus sufletul lor mare la contribuție pentru a găsi energia să ne ofere și anul acesta două zile de neuitat în jurul Călimăneștiului.

Nu au fost încă anunțate traseele, dar e de așteptat ca acestea să se păstreze în mare parte asemănătoare cu cele de anul trecut, cu mici îmbunătățiri. Vom reveni cu amănunte și bineînțeles cu un preview de la fața locului imediat ce vor exista date concrete.

Noutatea anului 2019 va fi proba de trail running care va fi de data aceasta în altă zi, respectiv duminică, astfel încât doritorii vor putea participa la ambele. Există posibilitatea să se facă chiar și un clasament general pentru cei ce participă la ambele probe.

Tot duminică se va ține concursul pentru copii, organizat pe un traseu separat, foarte incitant și perfect pentru cei mici.

Concursul se va ține pe data de 18-19.05.2019. Pentru înscrieri și alte informații accesați pagina competiției. Taxa este redusă la 80 lei pentru fiecare probă până la 31.03.2019!

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 + three =