Acum citesti
Provocarea URBATLON 2015, aventura sportivă cu cele mai tari senzații din această vară!

Pe 20 iunie, Arena Națională își deschide porțile pentru cea mai mare cursă cu obstacole din România

Se vede cu ochiul liber, se simte cu fiecare celulă din corp și… e demonstrat științific: emoțiile pe care ți le stârnește o mișcare energică de masă sunt molipsitoare, te urcă pe val și îți dau o stare de exaltare și fericire. Se întâmplă la un eveniment sportiv sau un concert pe stadion, la cele mai dinamice petreceri, într-un grup de prieteni care are parte de o aventură împreună și, cu siguranță, de aceste emoții au avut parte și cei care au dat curs invitației la URBATLON, la prima ediție!

URBATLON 2014_MPG 6

Cu un concept unic în România, având la bază dorința de a-i face pe oameni fericiți prin mișcare, muzică și multă distracție, cea de a doua ediție a cursei cu obstacole lansată pe 20 iunie la Arena Națională este cu adevărat una fără egal! Pentru participanți, grupuri de prieteni, colegi sau familii, evenimentul sportiv promite să ofere cea mai tare emoție a verii!

URBATLON face parte din seria de evenimente, marca MPG – www.mpg.com.ro – concepute special pentru a oferi oamenilor, indiferent de vârstă și abilități, posibilitatea de a schimba ceva în viața lor prin diferite activități sportive pe care le pot face în timpul liber, indiferent de abilitățile lor fizice, care le pot oferi momente de relaxare, bucurie, dar și ocazia de a-și face prieteni și de a simți satisfacția unui campion atunci când trec linia de Finish.

„Lansăm o nouă provocare amatorilor de sport, distracție și spectacol! URBATLON 2015 vine cu un concept unic, creativ pentru a spori pofta de distracție și de mișcare într-un mod inedit. Îi invităm astfel pe locuitorii Capitalei, dar și pe cei din împrejurimi și din alte zone ale țării să ia parte la această cursă plină de energie care îi va scoate din rutina cotidiană. Îi așteptăm să accepte provocarea ediției a doua a URBATLON pe toți cei care iubesc mișcarea și care iși doresc o competiție specială, cu mult Sportainment, a cărei desfășurare de forțe este specifică atmosferei de olimpiadă. Participanții vor simți cu siguranță această energie aparte și multă bucurie”, a afirmat Cătălin Mocuța, președintele agentiei de marketing sportiv MPG, organizatorul evenimentului URBATLON.

Startul oficial pentru înscrierea la URBATLON 2015 a fost dat! Marea întâlnire a tuturor amatorilor de sport și distracție este programată pe 20 iunie pe un traseu de 5 kilometri desfășurat în incinta Arenei Naționale. Pe acesta sunt create diferite probe dinamice și obstacole menite să pompeze adrenalină în participanți și să le dea satisfacția parcurgerii unei super curse. La început ești testat cu proba Warm-up check-in by eJobs, apoi ți-e pusă la încercare îndemânarea în Labirintul DPD, iar în minutele următoare treci prin adevărate probe de fitness și flexibilitate în sesiunea Power tunnel by World Class. Continui cursa și ai ocazia să te bucuri de măreția stadionului la Asaltul Arenei by MPG, ca apoi să fii abil și să depășești Blocajul în trafic by Kiss FM. Următorii pași te poartă într-o reală junglă urbană prin Jump & Fun, iar la final te așteaptă sărbatorirea încheierii unei super curse cu Happy Moves by Coca-Cola și cu o veritabilă baie spumoasă.

Provocările sunt gândite să trezească sportivul din tine și să dea tonul distracției alături de prieteni! Dacă îți faci griji la depășirea obstacolelor, nu e cazul. Organizatorii au pregătit și soluții salvatoare, cum ar fi 10 genuflexiuni drept “pedeapsă”, care te propulsează apoi spre proba următoare. Cursa cu obstacole te ajută de fapt să îți depășești propriile limite. Chiar dacă îți vei putea măsura performanța ea nu este una competițională, însă promovează spiritul de echipă și corectitutdinea. Toată lumea este câștigătoare la URBATLON, iar la final participanții vor avea satisfacția unei aventuri trăite cu prietenii și vor fi răsplătiți cu medalia de Finisher drept mărturie că au avut “îndrăzneala” să parcurgă cea mai tare cursă cu obstacole din România.

”Dorim să atragem atenția oamenilor că trebuie să se preocupe mai mult de starea lor de bine, de sănătate, prin activități care implică mișcarea, spiritul de echipă, socializarea și care pot fi răspunsuri la multe dintre problemele cotidiene. Un om antrenat și care se integrează alături de semenii săi face faţă mult mai bine provocărilor zilnice și este mai fericit, mai competitiv”, a completat Cătălin Mocuța.

Așadar, invitația pentru URBATLON 2015 este deschisă oricărui iubitor de mișcare și distracție, care are vârsta de minim 12 ani, iar înscrierile se fac online pe pagina oficială a evenimentului: www.urbatlon.ro. Tot pe website se găsesc informații despre traseu, probe, regulamentul de concurs, taxa, pachetul de participare, susținătorii URBATLON, serviciile evenimentului, dar și sfaturi legate de antrenament.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 + seven =