Acum citesti
MTB Maraton Miercurea Ciuc se pregătește de o nouă ediție

Siculus Alpin Club, organizator al MTB Maraton Miercurea Ciuc, anunță o nouă ediție a întrecerii, programată pentru 3 august 2014. Concursul provoacă toți pasionații de mountainbiking să străbată un traseu într-o zona pitorească a Munților Ciucului, traseu ales cu măiestrie și pricepere de către riderul Kelemen Arpad, atât pentru concurenții amatori, cât și pentru cei avansați.

mtb

Traseele sunt astfel concepute încât să fie accesibile tuturor categoriilor de participanți, ciclabile 100% pentru cicliștii antrenați, dar accesibile și pentru începători. Se va merge de-a lungul Munților Ciucului printr-un cadru natural deosebit, parcurgându-se trasee prin păduri de brazi, fânețe alpine, până la cota de peste 1.400 de metri. La capătul traseului se intră pe pista de DH construită de riderii locali pe versantul de sud a Munții Șumuleului cu tot tacâmul unui traseu de DH, adică trambuline și slalom printre copaci, deci o coborâre de toată frumusețea.

Start se va da din centrul Municipiului Miercurea Ciuc, de unde sub escorta Poliției Rutiere se va ajunge la poalele Munților Șumuleului unde începe adevărata luptă cu “înălțimile”. Detalii mai multe se pot găsi pe site-ul oficial.

 

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × one =