Acum citesti
Maros Bike XCO Cup

Cea mai importantă competiție de cross-country din România ține capul de afiș al lunii aprilie! Maros Bike XCO Cup, întrecere care s-a evidențiat încă de la prima ediție prin organizarea bine pusă la punct, va avea loc în data de 7 aprilie și se va desfășura în Pădurea Făget din Cluj-Napoca.

Noutatea absolută pentru acest an este înscrierea competiției în Calendarul UCI în clasa 1 de curse cross-country. Acest lucru înseamnă că vor fi puse în joc premii importante, care totalizează 4200 de euro bani gheață și premii în produse de 700 de euro, lucru ce va atrage la startul competiției și mai mulți sportivi străini de valoare.

Înscrierea în competiție se poate face online sau la fața locului în schimbul taxei de 80 Lei pentru categoriile UCI Elite Men/ Women și 50 Lei pentru celelalte categorii, cele de amatori. Achitarea taxei se va face în momentul preluării numerelor de concurs, la secretariatul competiției, în timpul programulului afișat pe site-ul întrecerii.

Traseul este bine delimitat și asigurat, există asistență medicală de urgență, arbitraj oficial și cronometrare cu cipuri de unica folosință. Afișarea rezultatelor se va face în câteva minute după sosire, dar dacă așteptarea se va întâmpla să fie prea lungă la sosire este amplasat un mini-bufet gratuit.

Mai multe informații despre Maros Bike XCO Cup poți citi pe pagina dedicată acestuia.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 + eleven =