Acum citesti
Juniorii au pedalat cu îndemânare la Brăila

Aproximativ 40 de copii au răspuns pozitiv noii provocări lansate de Asociaţia Bike Works şi au participat la cea de-a treia ediţie a concursului de îndemânare pe bicicletă pentru copii, „Juniorii Pedalează”, care a avut loc sâmbătă, 16 mai, în municipiul Brăila.

jp3

În ciuda vremii închise,  cei mai curajoşi dintre copiii din Galaţi şi Brăila care îndrăgesc mersul pe bicicletă, s-au prezentat sâmbătă dimineaţă, alături de părinţi, în parcarea centrului comercial Brăila Mall, unde Asociaţia Bike Works, împreună cu partenerii săi, a organizat o nouă ediţie a concursului Juniorii Pedalează. Copiii s-au bucurat din plin de traseul de concurs, marcat corespunzător, pe care au încercat să-l parcurgă cu biciclete cât mai bine, prin ocolirea corectă a jaloanelor şi a celorlator obstacole,  dar şi într-un timp cât mai scurt. Copiii au fost răsplătiţi la sfârşit cu diplome, medalii, trofee,  dar şi multe alte premii constând în diferite produse, inclusiv pentru întreţinerea bicicletelor, oferite de sponsorii acestei ediţie.  Ca şi la precedentele două ediţii s-a organizat o tombolă la care s-au oferit aceste produse şi, în plus, un copil a devenit fericitul câştigător al unei biciclete. Astfel,  Andrei Anghel, care a concurat la categoria 6-8 ani, a câştigat, o bicicletă marca X-FACT oferită de sponsorul principal al concursului, magazinul „Hervis”.

„Ne bucurăm încă o dată că am reuşit să le oferim copiilor bucuria de a pedala, în siguranţă, în cadrul unui concurs de îndemânare pe bicicletă care a devenit deja unul tradiţional pentru noi. Şi iată că şi la Brăila ne-am îndeplinit scopul: copii au învăţat ce înseamnă o competiţie, cum să ocolească un obstacol care le poate ieşi în cale când se plimbă spre exemplu cu bicicleta în parc. Pentru Bike Works este o nouă experienţă care ne face să ne gândim deja la următoarele două ediţii ale concursului Juniorii Pedalează pe care intenţionăm să le organizăm anul acesta: încă una aici, la Brăila, şi alta la Galaţi. Le mulţumim tuturor partenerilor noştri, sponsorilor şi voluntarilor care ne-au ajutat şi ne ajută în proiectele noastre”, a afirmat Verginica Negoiţă, coordonatorul proiectului Juniorii Pedalează al Asociaţiei Bike Works.

Asociaţia Bike Works a organizat până acum două ediţii ale concursului „Juniorii Pedalează” în municipiul Galaţi, la care au participat numeroşi copii, alături de părinţi. Anul acesta la Brăila va mai fi organizată o nouă ediţie, iar alta la Galaţi. Pe site-ul http://juniorii.bikeworks.ro/ vor fi anunţate din timp aceste noi ediţii.

Prima ediţie de la Brăila a concursului de îndemânare pe bicicletă pentru copii „Juniorii pedalează” a fost organizată de Asociaţia Bike Works în parteneriat cu Brăila Mall, Top Media – Producţie Publicitară, Hangarul, Dorin Bălănescu Photography şi DJ Liviu Stoica, cu sprijnul Primăriei municipiului Brăila. Sponsor principal a fost Hervis, iar sponsori Daily Open House, Maus Bike, Giplast Blakans, Arcada, Juniaero, Delly, Sprint, BBB, Continental, Focus, Muc-Off. Parteneri media au fost: Digi 24 HD, Rock Fm, Freerider.ro şi BikeTime.ro şi Explore.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × three =