Acum citesti
Bicicleta mea (49): SSP Perpetuum Cycles și Canyon Ultimate AL8

Astăzi avem două biciclete pe listă, ambele aparținând lui Radu Cristescu. Să-i dăm cuvântul pentru a ne povesti câte ceva despre ele:

Avand in vedere ca vad numai MTB-uri pe la rubrica m-am gandit sa va trimit si eu jucariile mele: Colner_Perpetuum

1. SSP Perpetuumcycle – Istoria ei e urmatoarea: Anul trecut m-am gandit sa vand MTB-ul si sa-mi iau ceva practic/de oras, asa am postat la voi pe forum un topic despre bicicletele de oras, am plecat de la cele de nisa si am ajuns la cele custom made si tot de la voi de pe site (dintr-un banner publicitar) am aflat de Perpetuum. Am vorbit, ne-am gasit, am avut rabdare maxima si a iesit ce se vede: Cadru Colner (Colnago) – otel, clasic – 3500 Km anul trecut si inca 280 pana in prezent anul asta. Recomand cu incredere Perpetuum.

Canyon-Ultimate-AL-8

2. Canyon Ultimate AL8 – Cea mai recenta achizitie, tot dupa discutii diverse pe forum. Inca nu am apucat s-o scot la tura, e luata acum o saptamana, echipare SRAM (force – schimbatorul spate si manetele, Rival restul componentelor, modelul e probabil 2009 din ce am vazut pe net, cadrul de aluminiu, toată la o greutate de aprox 8 Kg.

Deci, lasati noroiul si haideti pe asfalt 🙂

Vezi Comentarii (4)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 3 =