Acum citesti
Bicicleta mea (46): Kellys Arc 1.0

Din nou o curiseră la rubrica Bicicleta mea. Este vorba despre un Kellys Arc 1.0 ce aparține lui Emanuel Frățilă și care ne povestește următoarele:

kellys_arc_1_emanuel

Anul trecut m-am decis sa fac trecerea catre o bicicleta noua din categoria road-race, deoarece acesta e stilul care mi se potriveste cel mai bine, iar de atunci pana in zilele acestea vreau sa spun ca sunt foarte multumit de alegerea facuta.

Nu am concurat nicaieri, nici nu imi propun acest lucru, practic doar ciclism de placere si creational, in timpul saptamanii si mai des in weekend, insa placerea si relaxarea cu care ma aleg in urma pedalarii si investitiei in acest domeniu, ma fac sa ma simt fericit cu adevarat. Nu as da nimic in schimbul pedalarii alaturi de amicul meu, in bataia vantului sau in caldura dogoratoare pe timpul verii ori in noptile racoroase primavaratice, bucurandu-ma de natura, priveliste si de bicicleta mea.

Singurul sport pentru mine de pe urma caruia simt ca am de castigat in fiecare zi si care ma motiveaza.

Ce imi doresc in viitor sunt pistele la nivel occidental precum si lipsa cainilor vagabonzi, care prezinta un real pericol pentru toti ciclisti ce pedaleaza pe asfaltul mioritic.

 

Vezi Comentarii (5)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 − 9 =