Acum citesti
Manusi SixSixOne Comp

rating_manusi_sixsix_one_compIn acest articol iti prezentam manusile full hand SixSixOne Comp, modelul 2009. Calitatea realizarii acestor manusi ne-a lasat o impresie placuta fiind solid construite si din cate au reusit sa ne demonstreze, au durata mare de viata. Manusile de la SixSixOne sunt recomandate atat pentru MTB cat si pentru BMX.

Sunt aerisite bine, iar pe perioada verii o sa fii relativ multumit de faptul ca mina nu-ti va transpira din abundenta. Iarna in schimb, sunt semi calduroase, in acest caz putand sa-ti recomandam manusi speciale de iarna de la acelasi producatorul (poti consulta oferta pe site-ul oficial sixsixone.com).

Grip-ul pentru maneta este bun si se afla pe cele doua degete importante, aratatorul si degetul mijlociu. Ne-a lasat o impresie placuta si constructia cu un material asemanator prosopului ce se afla pe degetul mare. Acesta ne-a fost de ajutor in multe situatii cand a trebuit sa ne stergem sudoarea de pe fata.

Protectia palmelor este buna, pielea sintetica reusind sa protejeze atat de cazaturi cat si de plimbarile indelungate prin padure. Daca te dai extrem, te vor proteja intr-o oarecare masura si de bataturi, nu total insa. Din punct de vedere al coloristicii, poti alege intre 3 versiuni diferite, cele mai raspandite fiind insa cele cu albastru, mari si negru.

Le recomandam atat riderilor extremi cat si celor care-si doresc o protectie buna si nu suporta manusile „fara degete”, mai ales datorita faptului ca sunt oferite la un pret rezonabil.

Vezi Comentarii (6)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 1 =