Acum citesti
Manusi bicicleta Shimano pentru femei

rating_manusi_shimano_pentru_femeiShimano are in portofoliul de produse, o gama dedicata in exclusivitate femeilor, de la costume de racing pina la manusi. Asupra carora ne-am oprit si noi.
Sunt singurul model de manusi de bicicleta pentru femei oferite de Shimano in 3 combinatii de culori distincte : Lemon Chrome cu negru, alb si negru, si mov cu negru. Marimi sunt suficiente, de la XS la XXL, deci nu ai de ce sa-ti faci probleme in gasirea marimii potrivite.

Ca si realizare, acestea contin 80% poliester si 20% elasten completat de o piele artificiala pe partea palmei. Mai mult, partea palmei are cateva striatii gumate (+siliconate) care confera riderului un grip foarte bun pe ghidon. Deasemnea, contin si un anumit tip de burete care impiedica formarea bataturilor in palma la exploatari intense. Cu podul palmei moale, aceastea asigura un steering al ghidonului foarte confortabil.

Colega noastra a detinut manusile pe o perioada de 1 an, timp in care nu s-a plans de absolut nicio problema. Mai ales ca au fost si spalate destul de des si mai mult, folosite in diverse conditii incepand cu turele prin oras pina la coborarile de pe munte.

Ca un detaliu de design, manusile poarta un semn distinctiv, cercul cu crucea intoarsa, simbolul feminin.

Toate aceste calitati intrunite, fac din manusile Shimano pentru femei, o alegere excelenta. Datorita faptului ca acestea nu au degete, riderului ii poate fi frig iarna sau pe temepraturi mai scazute, dar in aceste situatii se cere un echipament corespunzator.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 − 15 =